U bevindt zich hier
home  > 
quiche

Tomaten-Camembertquiche

Een kaasplank staat altijd gezellig op tafel. Het maakt het nog leuker als je het eigen maakt. Stukjes brie voorsnijden met een plakje vijgen/dadel brood erop of deze tomaten-camembertquiche erbij serveren.

4-6 personen

Ingrediënten:

  • 4 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid
  • 3 trostomaten, in plakjes
  • 250 g camembert, in puntjes
  • 3 eieren
  • 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
  • 1 eetl verse tijmblaadjes
  • Small Italy Pimenta Loreti serveerplank

Bereiding:
Verwarm de oven tot 200 graden. Bekleed een quiche- of taartvorm (20-22 cm) met het bladerdeeg. Leg de tomaten met de camembert op de deegbodem. Klop de eieren los met de crème fraîche en de tijm. Schenk het eiroommengsel over de tomaat.
Bak de quiche in de voorverwarmde oven in 35-40 minuten goudbruin.

Serveer de quiche op een Pimenta Loreti serveerplank bij een klaasplank of als maaltijd met een frisse salade.

 

Terug naar overzicht