U bevindt zich hier
home  > 

27 + 28 september 2016 Vakbeurs Foodspecialiteiten

Dinsdag 27 september & Woensdag 28 september 2016
van 13:00 – 22:00 uur
Expo Houten

Dé delicatessenbeurs van Nederland voor professionals

En, Pimenta Loreti is erg trots om er weer bij te zijn.

De Vakbeurs Foodspecialiteiten is een gezellige, eigentijdse beurs waar u kennis maakt met leveranciers en dienstverleners uit de gehele foodspecialiteitenbranche.
Laat u inspireren door de uitdagende presentaties van verschillende aanbieders en proef van de diverse lekkernijen. Bezoek de noviteitenstand, waar u producten aantreft die pas dit jaar zijn geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Maak kennis met kleine, ambachtelijke bedrijven op het centrale marktplein. En geniet tussendoor even van een hapje en drankje op het gezellige terras.

Voor betrokkenen uit de hele branche
De beurs richt zich met name op ondernemers en medewerkers van kaasspeciaalzaken, delicatessenwinkels en versspecialiteiten-traiteriewinkels. Maar ook cateraars, kaas- en delicatessenspecialisten van de markt en koffie-, thee- en notenspecialisten worden er op hun wenken bediend. De betere horeca-ondernemers komen ook aan hun trekken, net als inkopers van commerciële organisaties, supermarktdetaillisten, bonbonverkopers en slagers, bakkers en AGF-ondernemers.

Terug naar overzicht