U bevindt zich hier
home  > 
IMG_7374

Goodbye 2013, hello 2014!

2013 is echt voorbij. Het is net of elk jaar sneller gaat. Zeker omdat je in de maand december altijd zo geleefd wordt. Ik heb in 2013 veel mooie reizen mogen maken met mijn gezin, omdat mijn man toen in het buitenland werkte. Na de zomervakantie ben ik begonnen met de voorbereidingen voor het starten van Pimenta Loreti en voordat ik het wist werd de eerste pallet met 500 serveerplanken bezorgd. Op dat moment realiseerde ik mij pas dat 500 best veel is om in mijn eentje uit te pakken. Kan niet bestaat niet, na 4 uur was alles uitgepakt en nageteld. Bij het thuiskomen van mijn man van zijn werk zag ik hem alleen maar lachen. “We hebben een schuur vol met planken” zei hij. Ja, dat zag ik ook wel en ja het was veel. Ik was moe en had echt geen zin in zijn grapjes. Na zijn opmerking, dat we genoeg stookhout hebben voor het komend jaar, kon ik mijn lach niet meer inhouden en konden we er samen om lachen.

Na het introduceren van de serveerplanken in december op de Swan Market Kersteditie, zat ik met een voldaan gevoel op de bank. Wat was het ongelofelijk gaaf allemaal. Alles ging zoals gepland. Soms ga ik tot het uiterste en ik zie altijd verbeter punten. De reacties waren ver boven verwachting en gaven mij zoveel energie. Het was het harde werken allemaal waard. Nog even geduld, Kerst, tijd voor familie en mooie momenten. Ik moet mij nog even inhouden.

Tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn we met ons gezin in Praag geweest. Lekker de toerist uithangen, camera om je nek en je alleen maar druk maken om waar we gaan eten. Goed eten kan je hier zeker. Omdat wij van wandelen houden hebben we alles lopend gedaan. Praag, de stad van veel toeristen, bont, marionetten poppen en kristal. Maar ook de stad van de Karelbrug, sprookjesachtige plaatjes, heerlijke wandelingen langs de Moldau en nog zo veel meer.

Het is pas begin Januari 2014 en mijn agenda begint al aardig vol te raken. De deadlines komen weer in zicht, nieuwe verplichtingen en terug naar structuur. Zo fijn 6 januari, de eerste maandag na de schoolvakantie en iedereen is december alweer bijna vergeten. Veel mensen hebben het over goede voornemens en en en….
We willen allemaal zoveel. Het is echt het begin van een nieuw jaar en nu voelt het ook extra als
“HET BEGIN”…

Jaqueline Pimenta Loreti – Jongen
(2013 Foto gemaakt tijdens de vakantie in Praag.)

Terug naar overzicht